Sportaanbod bij Westcoastgym

Groepslessen

Ons sportaanbod

Fitness WestCoast

Krachttraining

Naast het verbeteren van je spierkracht zorgt krachttraining ook voor vetverbranding, meer energie en een goede lichaamshouding.

Personal training

Onze personal trainers begeleiden jou intensief bij het behalen van jouw doelen, met trainingen die speciaal voor jou gemaakt zijn.

Cardiofitness

Op ons uitgebreide aanbod aan cardiotoestellen, werk je effectief aan je uithoudingsvermogen.

HIITTRAINING

HIIT is een training met een interval karakter.

50plus circuittraining

Deze training wordt gegeven op de Fit&Fun-toestellen. De toestellen werken met veerweerstand en zijn gemakkelijk in te stellen.

HYROX

HYROX is een indoor/outdoor waar functionele oefeningen, kracht en uithoudingsvermogen gecombineerd worden.

Groepslessen WestCoast

Pilates

Pilates is een leuke en effectieve manier om te werken aan je gezondheid zonder de spiervergroting, zoals bij gewichten.

Bodypump LesMills

De originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp krachtoefeningen op muziek. Per les verbrand je tot wel 600 calorieën.

Yoga Flow

Yoga flow is een ontspannende manier van oefeningen doen, waarbij je je soepelheid vergroot en rust ervaart.

Yoga Strength

Een les met veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler maken en je hoofd leeg te maken.

Bootcamp

Bootcamp is een leuke manier om veel calorieën te verbranden. Tijdens de bootcamp les wordt er gemiddeld zo’n 500 tot 800 calorieën verbrand.

Zumba

De wereldberoemde dansworkout waarbij fitnessoefeningen in de choreografie zijn opgenomen.

Tone LesMills

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout van 45 minuten, waarin je 500 tot 600 calorieën verbrandt.

Yin Yoga

Yin yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga helpt je voornamelijk meer energie te krijgen en je flexibiliteit en balans te vergroten. Je leert je lichaam en geest te ontspannen en loslaten.

Fit & Vitaal

Een les gericht op mensen boven de 50 jaar, maar uit onze ervaring blijkt dat ook veel leden onder deze leeftijd graag meedoen!

Boksen

Zeer intensieve bokstraining, waarbij je je uithoudingsvermogen verbeterd, veel calorieën verbrand en je hoofd lekker leeg kunt maken.

Total Body Workout

De Total Body workout is een afwisselende groepsles waarbij je het hele lichaam traint, zowel conditioneel als spierversterkend, met attributen zoals Steps, gewichten en fitness ballen. Het is een leuke en gevarieerde training.

Hiit Cycling

Een vorm van spinning maar dan gebruik makend van de HIIT methode. Bereik snel je gewenste fitheid.

Spinning

Fiets jezelf in het zweet op de meest opzwepende muziek op een speciale hometrainer, ook wel indoor-cycling genoemd.

Fat Attack

Tot 800 calorieen verbranden met deze groepsles op basis van cardio-oefeningen op muziek.

Paaldansen

(apart abonnement vraag ernaar bij de balie)

Sportief paaldansen is er voor iedereen van beginner tot gevorderd! Ben jij nieuw op het gebied van paaldansen? Dat is bij ons geen probleem! Het is een uitdagende sport! In het begin is wat spierpijn niet uitgesloten.

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl