Paaldansen in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start met Paaldansen bij WestCoastGym in het Westland

Sportief paaldansen is voor iedereen, beginner of gevorderd, lenig of wat minder.

Het is een uitdagende sport, zowel qua cardio als qua kracht. De kracht en beheersing vragen flink wat van je lichaam. Spierpijn is niet uitgesloten.  Na de warming-up is een buikspier moment of een squat moment niet uitgesloten! Wist je dat je veel calorieën verbrand tijdens een les Sportief Paaldansen?

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je in voor een gratis proefles.

Nieuw bij WestCoastGym! Sportief paaldansen in Monster en Wateringen

Met een apart abonnement kun je nu onbeperkt deelnemen aan deze lessen. Sportief paaldansen is voor iedereen, beginner of gevorderd, lenig of wat minder.
Het is een uitdagende sport, zowel qua cardio als qua kracht. De kracht en beheersing vragen flink wat van je lichaam. Spierpijn is niet uitgesloten 

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele apparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

SPORTIEF PAALDANSEN

Pole choreo, exotic pole wat hebben deze lessen gemeen? Bij alle paaldanslessen werk je aan krachtbeheersing en flexibiliteit en discipline en voel je niet verrast wanneer je plotseling een boost aan zelfvertrouwen ontwikkeld, want deze lessen doen dat met je!

SPORTIEF PAALDANSEN

Sportief paaldansen is voor iedereen, beginner of gevorderd, lenig of wat minder.

Het is een uitdagende sport, zowel qua cardio als qua kracht. De kracht en beheersing vragen flink wat van je lichaam. Spierpijn is niet uitgesloten J.  Na de warming up is een buikspier moment of een squat moment niet uitgesloten! Wist je dat je veel calorieën verbrand tijdens een les Sportief Paaldansen?

POLE CHOREO

Paaldansen is een sport, waarin kracht, uithoudingsvermogen en discipline centraal staan. Maar bij paaldansen kan het ook om het dansen gaan waarbij vloeiende bewegingen, souplesse en elegantie samenkomen in één choreografie. Bij Pole Choreo kun jij een mix van dansstijlen verwachten die veelal gecombineerd worden met paaldanstechnieken. Elke maand start er een nieuwe choreografie, maar instappen kan altijd. De choreografie wordt wekelijks herhaald en elke week wordt er weer een nieuw stukje aangeleerd. Handig is om voor deze les wel kniebeschermers mee te nemen. Het kan voorkomen dat er soms ook floorwork word toegepast in een choreografie.
Deze les is zeer goed te combineren met de Sportief Paaldanslessen waar je een goede basis opbouwt voor de paaldans technieken die in deze les vaak weer aan bod komen.

EXOTIC POLE

Exotic Pole is een uitdagende groepsles in Wateringen! Voel je sexy en vrouwelijk en laat je zelfvertrouwen groeien tijdens deze les. In de les combineren we de sportieve paaldans oefeningen met sexy floorwork en danspasjes. Elke maand start er een nieuwe choreografie en elke week leer je steeds een nieuw stukje choreografie en wordt de les van de week ervoor herhaald. Hierdoor kan je ook op elk gewenst moment instromen in de lessen. Of je nu al jaren aan paaldansen doet of nog niet eens bent begonnen maakt bij ons niet uit. Uiteraard op hoge hakken en met kniebeschermers!

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je in voor een gratis proefles.

WestCoastGym Rooster Sportief Paaldansen
Maandag
Pole Beginners Wateringen
19:00 – 20:15
– Saskia Suanet-Schotel 
Pole All Levels Wateringen
20:15 – 21:30
– Saskia Suanet-Schotel  
Dinsdag
Pole Choreo Monster
19:30 – 21:00
– Charissa Kuijvenhoven  
Woensdag
Pole All Levels Monster
19:30 – 21:00
– Saskia Suanet-Schotel  
Donderdag
Pole All Levels Wateringen 
19:00 – 20:15
– Asha Tortolero
Exotic Pole Wateringen
20:15 – 21:30
– Esmee van Zanten

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!