Hatha Yoga in het Westland

Home » Sportaanbod » Hatha Yoga

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Start nu met Hatha Yoga bij WestCoastGym in het Westland

Hatha yoga helpt je voornamelijk meer energie te krijgen en je flexibiliteit en balans te vergroten. Je leert je lichaam en geest te ontspannen en loslaten. Negatieve energie uit het lichaam laten wegvloeien en positieve energie te ontvangen. Op deze manier zal je je lichaam en geest tot rust brengen en de ademhaling speelt hier een hele grote rol. Je creëert innerlijke rust en geeft je de concentratie en focus die je nodig hebt in het drukke leven van tegenwoordig!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Hatha Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud kan Hatha Yoga beoefenen. Lichamelijke oefeningen en dan met nadruk op ademhalingsoefeningen maken hier het verschil.

Hatha yoga is wordt ook wel de moeder van alle yoga’s genoemd. Hatha yoga wordt over het algemeen het meest beoefend en wordt gezien als een algemene basis, waarin verschillende kanten van yoga aan bod komen. De les start met een ademhalingsoefening (pranayama). Zo kun je je denken tot rust brengen en langzaam in de yogamodus komen. De ademhaling helpt je om van binnen uit te onderzoeken en eventueel spanningen los te laten. Lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen en de houdingen worden zowel statisch als dynamisch uitgevoerd. Het is de perfecte vorm om kennis te maken met yoga en alle verschillende houdingen te leren.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Gezamenlijk werken aan lichaam en geest en de juiste balans in je hectische levensstijl zien te passen. Met onze rustgevende Hatha yoga instructeur vindt je rust en kalmte gedurende deze 60 minuten. Heerlijk relaxt in combinatie met de juiste ademhaling op zoeken zorgt dat deze Hatha yoga les iedere keer weer een uitdaging en verheerlijking van lichaam en geest is. 

Be fit with WestCoastGym!

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.