Bootcamp in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Begin nu met bootcamp bij WestCoastGym in het Westland

Bootcamp is een leuke manier om veel calorieën te verbranden. Tijdens de bootcamp les wordt er gemiddeld zo’n 500 tot 800 calorieën verbrand. Er is sprake van  optimale vetverbranding en spieropbouw. Het voordeel bij bootcamp is dat iedere les weer anders is en een leuke uitdaging is. Je daagt jezelf iedere les weer opnieuw uit en met onze bootcamp instructeur aan jou zijde worden er iedere keer weer grenzen verlegd. In een korte tijd fit worden mits de lessen trouw gevolgd worden!!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeu.
Het doel is om de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Bootcamp is een combinatie van krachtuithoudingsvermogen en conditionele training. Iedere bootcamples is gevarieerd en uitdagend. Dit zorgt er namelijk voor dat je je lichaam op verschillende manieren kan blijven prikkelen! Zowel conditie, kracht, coördinatie en stabiliteit komen aan bod. Gezamenlijk op een leuke manier werken aan verschillende doelstellingen. Bij een bootcamptraining wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende materialen, maar geen fitnessapparaten. De bootcamplessen zijn toegankelijk voor sporters en niet-sporters! Bevordert je geestelijke gezondheid en lichamelijke toestand.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Bootcamp is in groepsverband werken aan je doelstellingen met een hoge ‘fun factor’. Trek je aan elkaar op en ga de uitdaging aan tijdens deze les. De instructeur motiveert, stimuleert en enthousiasmeert jou tijdens deze bootcamp. De variatie zorgt er voor dat de lessen leuk blijven!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!