Pilates in het Westland

Home » Sportaanbod » Pilates

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Start met pilates bij WestCoastGym en begin nu

Pilates is een leuke en effectieve manier om te werken aan je gezondheid en zonder dat de spiervergroting ontstaat zoals bij gewicht oefeningen. De spieren worden lang en soepel en je zorgt gelijk preventief voor je lichaam. Door Pilates ligt je focus ook  grotendeels op de rechte buikspieren en het verbetert je houding. Dit heeft baat bij bepaalde activiteiten in het dagelijkse leven en geeft ondersteuning bij andere sporten. Uiteindelijk versterkt Pilates de hele ‘core’ en zorgt het voor meer balans en geeft het je innerlijke rust.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Pilates is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en lengte geeft om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het onder lichaam is namelijk ook betrokken bij Pilates en draagt bij aan slanke dijbeenspieren en strakke billen. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Je core ziet men ook wel als je romp of kern van je lichaam. Zie dit als een grote riem van spieren rondom je rug, buik en bekken. Deze spieren gebruik je eigenlijk bij als je activiteiten in het dagelijks leven. Een stabiele en sterke kern vermindert het risico op lage rugpijn, nekklachten, overige blessures en daarom is het verstandig om je core-stability te blijven uitdagen. Pilates is daar de perfecte workout voor!

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
Cardio section of a gym with treadmill, crosstrainer, hometrainers and rows.

Fun factor

De ‘fun’ moet je zoeken dat je met z’n met veel plezier naar de Pilates les komt en werkt aan een beter gestel van lichaam en geest. Rust en balans brengen in je hectische levensstijl, zodat je iedere dag weer met frisse moed je dag kan beginnen. Blijf blessure vrij met Pilates!

Een weetje?

Wanneer je huisarts je verwijst naar een Pilates les, dan kan dat worden gezien als fysiotherapie en wordt dit eventueel vergoedt door de verzekering. Of ga in plaats van fysiotherapie Plates proberen!

Pilates wordt ook therapeutisch gebruikt en de therapie kan behulpzaam zijn bij revalidatie voor zieken en bij chronische aandoeningen. Het helpt ook bij het herstel van blessures en fysieke ongemakken. Wereldwijd gebruiken fysiotherapeuten de pilatesmethode als aanvulling op de reguliere behandeling.

Be fit with WestCoastGym!

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.