Fat Attack  in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start met Fat Attack bij WestCoastGym in het Westland

Fat Attack is goed voor een verbranding van 600 tot 800 calorieën per les te verbranden. Fat Attack is uiterst geschikt  om lichaamsvet te verliezen en draagt dus bij om gewicht te verliezen. Voor het afvallen is deze groepsles een echte topper! Verbetert je kracht en je algehele conditie! Kortom een leuke les die geschikt is voor iedereen. Wil jij alles uit jezelf halen, dan is deze les echt wat voor jou.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Een groepsles om in korte tijd te werken aan je kracht, algehele fitheid en lichaamsvet te verbranden.

Fat Attack is de groepsles waar je de strijd aangaat met jezelf. Door een combinatie van verschillende kracht- en cardio oefeningen is deze workout geschikt voor sporters van alle niveaus. Door een grote variatie aan oefeningen is geen enkele Fat Attack les hetzelfde, wat de les altijd weer een verrassing maakt! Deze groepsles is een 60 minuten durende workout waarbij de intensiteit erg hoog ligt. Doordat alle spiergroepen aan bod komen, train je je hele lichaam. Je metabolisme werkt harder, waardoor je uren na de workout nog vet verbrandt.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele apparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Fat Attack is in groepsverband werken aan je kracht en je algehele fitheid. Met veel fun, maar vooral ook power sleep je elkaar door deze workout heen. De diversiteit in oefeningen en een motiverende instructeur tilt iedere les naar een higher level. 

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.