HYROX in Monster en Westland

Home » Sportaanbod » HYROX

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

De enige HYROX gym in Monster en Westland kan je vinden bij WestCoastGym.

Wat is HYROX gym en wat kan ik verwachten?
HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie op het gebied van functionele fitness. HYROX oftewel de HYROX trainingen bieden daar een oplossing voor en fitnessliefhebbers creëren zo een concreet doel.
HYROX is een indoor/outdoor waar functionele oefeningen, kracht en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. Je hebt de mogelijkheid om bij WestCoastGym de HYROX trainingen te komen doen net zoals de andere groepslessen. In groepsverband of individueel (buiten de lessen om) kan je de HYROX beoefenen. Hier ben je zelf vrij in.
Het unieke aan HYROX is dat iedereen van verschillende atletische en fitness achtergronden aan de competitie mee kunnen doen. Wereldwijd is de competitie precies hetzelfde en geeft atleten de kans om het tegen elkaar op te nemen. Atleten krijgen met HYROX de kans om zichzelf te meten en hun tijden te verbeteren.
Dus of jij nu gewoon de HYROX bij ons wil volgen als groepsles of je bent zelf competitief ingesteld en je gaat naar wedstrijden toe gaan trainen. Hier heb je zelf een vrije keuze in.

Voor wie is HYROX bedoeld?

Het is opgebouwd uit oefeningen die laagdrempelig zijn en voor iedereen haalbaar en toegankelijk zijn. Dit wil niet zeggen dat het makkelijk is, maar wel voor sporters die van een leuke uitdaging houden om jezelf te testen. Dit is ook de reden waarom het ook wel ‘the fitness competition for everybody’ wordt genoemd. HYROX lijkt op Crossfitness, maar is gewoon veel toegankelijker. Zo ben jij in staat om jezelf toch flink uit te dagen zonder dat het meteen heel ingewikkeld wordt.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
hyrox-bedekking-1

Waar wacht je nog op?

Ontketen je innerlijke atleet met WestCoastGym! De meest effectieve manier om snel fit in je vel te zitten.

Breek de grenzen van je fitnessroutine met onze HYROX training. Krijg een complete lichaamstraining met de SkiErg en ontwikkel kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit zoals nooit tevoren!

Bij de RowErg ervaar je een intensieve full-body workout die je cardiovasculaire systeem versterkt en je spieren in brand zet! Roeien is een beweging die perfect is om calorieën te verbranden en tegelijkertijd je spieren te versterken.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met fitness, ons speciale apparatuur biedt eindeloze mogelijkheden om je doelen te bereiken. Maak je klaar om je kracht te vergroten, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je fitnessexpertise te verhogen!

Als partner van HYROX hebben we voor iedereen een manier gecreëerd om jezelf voor te bereiden om een race/wedstrijd. Uiteraard is iedereen welkom die het leuk lijkt om op een uitdagende manier te werken aan zijn kracht en uithoudingsvermogen. WestCoastGym biedt iedereen de mogelijkheid om aan de lessen te kunnen deelnemen. Op verschillende momenten kan je de lessen bij ons volgen. Een unieke nieuwe ervaring op het gebiedt van functionele fitness de wereldwijd ongekend is.

Wij bieden jou de hulp en de expertise om je te ondersteunen of je nu een race/wedstrijd wil gaan doen of het gewoon leukt vindt om de HYROX lessen te volgen.

Zie ons rooster wat betreft de HYROX trainingen.

Ga jij de uitdaging aan?

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.