Personal training in het Westland

Home » Personal training » Trainers

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Personal trainer with arms crossed

Eigenaar WestCoastGym

Jeroen van der Wal 38 jaar oud

De juiste personal trainer te vinden blijft lastig.

Ben jij op zoek naar de personal trainer die jou begrijpt, luistert en jou probeert aan te voelen? Dan pas jij bij mij! De basis is vertrouwen hebben in elkaar. Je geeft in feite over aan het onbekende en dat is al een hele verandering.

Vanuit deze positie werken we samen aan jou doelstellingen en zal ik jou enthousiasmeren, motiveren en corrigeren waar nodig.

Let’s go?

Tomasz Janczyk

Ik heet Tomasz Janczyk, iedereen noemt me Tomek. Ik heb jaren lang aan atletiek en basketbal gedaan. Daarna ben ik gestart met krachttraining en zwemmen. Sinds 2013 zit ik dan ook bij de Reddingsbrigade van Monster. Ik geef training in het Nederlands, Engels of Pools.

Ik heb verschillende diploma’s behaald zoals: Personal Trainer, Small Group Trainer, Kettlebell Coach, Barbell Pivot Trainer en Diëtist.

Ik begeleid mijn klanten afhankelijk van hun doelstelling. Het maakt niet uit wat hun trainingsdoelen zijn. Kom je een keertje meedoen?

Personal trainer with arms crossed

Ed de Brabander

Mijn naam is Ed de Brabander, personal trainer en gecertificeerd (sport)voedingsdeskundige.
Wil je sterker worden, je shape verbeteren of op een goede manier leren trainen? Voel je je niet lekker in je vel en wil je wat kilo`s kwijt? Ik help je graag!

Het is mijn passie om mensen te adviseren, coachen en begeleiden. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bepalen en te behalen.

Meer info op facebookpagina EdeB Personal training

Daan Hoogerbrugge

Rene Smit

Saskia Suanet

Personal trainer laying on the ground and smiling

Moniek Lunenburg

Mijn naam is Moniek Lunenburg.

Als gecertificeerd Personal Trainer is het mijn passie om jou, op jouw niveau te begeleiden met het bereiken van jouw doelen.
Afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren, sterker worden, herstellen na een blessure, werken aan je algemene gezondheid. Ik help je hierbij!

image1

Peet

Hallo, mijn naam is Peet.

Op mijn 18e ben ik begonnen met boksen en kickboksen, nu 20 jaar later beoefen ik deze sport nog steeds met passie.

Door de jaren heen ben ik mij ook steeds meer bezig gaan houden met het trainen van mensen. Wat begon als hobby werd steeds serieuzer en nu heb ik daar zelf mijn beroep van gemaakt.

Het geeft mij een goed gevoel om mensen te leren boksen, te helpen met hun doorzettingsvermogen, conditie, vetverbranding en zelfvertrouwen.

Wil jij afvallen,meer zelfvertrouwen, conditie opbouwen. Heb je gewoon zin om een keer los te gaan op de pads met stoot en/of trap technieken?

Stuur mij een DM op instagram (@peets_boxing) of benader WestCoastGym tot dan!

Personal trainer with green background

Joeri hoogendoorn

Ik ben Joeri Hoogendoorn en helemaal gek op fitness/sport. In het verleden heb ik de opleiding Sport coördinator gevolgd aan het Mondriaan College. Tevens heb ik de certificaten Fitvak A en B en Toptrainer A en B behaald van Overload World Wide. Op het moment ben ik nog allemaal extra cursussen aan het volgen, zodat ik mijn klanten op hoog niveau kan trainen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk.

 

Personal trainer laying on the ground and smiling

Personal Training

Mijn naam is Moniek Lunenburg.

Als gecertificeerd Personal Trainer is het mijn passie om jou, op jouw niveau te begeleiden met het bereiken van jouw doelen.
Afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren, sterker worden, herstellen na een blessure, werken aan je algemene gezondheid. Ik help je hierbij!

Afvallen met personal training of eventuele andere doelen?

Afvallen en werken aan de conditie zijn de meest voorkomende doelen bij personal training. Er zijn uiteraard ook meerdere doelen dan afvallen en conditie opbouw. Personal training kan bijvoorbeeld ook specifiek voor één gericht doel zijn of zelfs sport specifiek. Denk hierbij aan;
• Afvallen
• Werken aan conditie
• Werken aan de opbouw van spierkracht
• Het voorbereiden op een specifieke wedstrijd (bijv. hardloopwedstrijd)
• Gerichte personal training voor uw favoriete sport ( sport specifiek).
• Medische problemen die extra aandacht nodig hebben in de begeleiding
Onze Personal Trainers helpen je graag met het bereiken van één of meerdere van deze doelstellingen.

Gratis Proefles bij WestCoastGym in Westland

Ondervinden of Personal training wat voor jou is en kennis maken met onze trainers? Dat kan. Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode aan de slag wilt met een personal trainer? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis Intake aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een intake in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.