Bootcamp in het Westland

Home » Sportaanbod » Bootcamp

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Begin nu met bootcamp bij WestCoastGym in het Westland

Bootcamp is een leuke manier om veel calorieën te verbranden. Tijdens de bootcamp les wordt er gemiddeld zo’n 500 tot 800 calorieën verbrand. Er is sprake van  optimale vetverbranding en spieropbouw. Het voordeel bij bootcamp is dat iedere les weer anders is en een leuke uitdaging is. Je daagt jezelf iedere les weer opnieuw uit en met onze bootcamp instructeur aan jou zijde worden er iedere keer weer grenzen verlegd. In een korte tijd fit worden mits de lessen trouw gevolgd worden!!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeu.
Het doel is om de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Bootcamp is een combinatie van krachtuithoudingsvermogen en conditionele training. Iedere bootcamples is gevarieerd en uitdagend. Dit zorgt er namelijk voor dat je je lichaam op verschillende manieren kan blijven prikkelen! Zowel conditie, kracht, coördinatie en stabiliteit komen aan bod. Gezamenlijk op een leuke manier werken aan verschillende doelstellingen. Bij een bootcamptraining wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende materialen, maar geen fitnessapparaten. De bootcamplessen zijn toegankelijk voor sporters en niet-sporters! Bevordert je geestelijke gezondheid en lichamelijke toestand.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
IMG_1834

Fun factor

Bootcamp is in groepsverband werken aan je doelstellingen met een hoge ‘fun factor’. Trek je aan elkaar op en ga de uitdaging aan tijdens deze les. De instructeur motiveert, stimuleert en enthousiasmeert jou tijdens deze bootcamp. De variatie zorgt er voor dat de lessen leuk blijven!

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.