Fit & Vitaal in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Begin met Fit & Vitaal bij WestCoastGym in het Westland

Sporten als je 50+ bent is net zo belangrijk als goed eten en drinken. Immers is bewegen het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking! Ben je iets ouder en is competitiesport niet meer haalbaar, maar je wilt wel graag met leeftijdsgenoten in de zaal bewegen, dan is onze Fit&Vitaal-les misschien een uitdaging voor jou! Het aantal senioren dat aan sport doet, neemt toe. Onderzoekers benadrukken het grote belang van bewegen zowel binnen als buiten. Een actieve leefstijl is van groot belang voor de senioren, zij hebben duidelijk minder gezondheidsproblemen als ze regelmatig in beweging zijn.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Een leuke en vooral gezellige les die er voor zorgt dat alledaagse bezigheden makkelijker kan uitvoeren. Je voelt je sterker, energieker en wendbaarder.

Zonder enige vorm krachttraining nemen de spieren in kracht en omvang af naarmate we ouder worden. Door inactiviteit kan een persoon van twintig jaar een halve pond per jaar aan spieren verliezen. Na de leeftijd van zestig kan deze afname verdubbelen en dit men proberen te voorkomen Met regelmatige spiertraining kun je dit verlies tegengaan en zelfs opnieuw opbouwen en dus versterken.

Met meer spiermassa is het lichaam in staat meer calorieën te kunnen verbranden. Je verbrandt namelijk ook calorieën in je rustfase, dat is wanneer je niet traint. Het lichaam verbruikt nou eenmaal weinig energie wanneer je vetverhouding groter is ten opzichte van je spieren. Spieren zijn dus eigenlijk essentieel bij het ondersteunen van afvallen. Een pond extra spierweefsel betekent dat je dagelijkse calorieënverbruik kan stijgen met 30 tot 50 procent. Per dag! Krachttraining is een sterk onderschat hulpmiddel om je gewicht onder controle te krijgen en verantwoord oud te worden.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

FUN FACTOR

De Fit&Vitaal les is een les van 45 minuten, beginnend met een warming-up op gezellige muziek. Niet al te ingewikkelde pasjes, maar gewoon lekker bewegen. Daarna volgt er een total work-out, eindigend met de cooling down. Het met elkaar bewegen geeft een “samen sterk” gevoel en bevordert de sociale contacten. Kom naar de Fit&Vitaal-les en ervaar zelf de gezelligheid!

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!