Boksen in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start nu met Boksen bij WestCoastGym in het Westland

Boksen is lekker je hoofd leeg maken en zeer intensief, dus verbrand je ook veel. Afvallen en boksen is de ideale combinatie. In een tijd van 45-60 minuten verbrand je wel 600-800 calorieën! Het is dus ook nog eens heel goed voor je figuur, want je valt lekker af. Calorien  Minder vet, meer spieren. En dat geldt ook nog eens voor je hele lijf in combinatie met je conditie. Je traint vrijwel alles. Zeg maar vaarwel buikvet!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Boksen laat je sterker en zelfverzekerder voelen, wat natuurlijk ook wat met je koppie doet. Je zit een stuk lekkerder in je vel en is ideaal om af te vallen.

Boksen bij WestCoastGym is net even iets laagdrempeliger, maar zeker niet minder intensief en zeer uitdagend. Wij begrijpen dat een boksschool soms best intimiderend kan zijn om binnen te stappen en daarom bieden wij dat net even anders aan. Hierdoor is boksen voor iedereen toegankelijk en dat zou ook de bedoeling moeten zijn. Onze trainer zorgt in een boksles van 60 minuten dat ze het beste uit jou halen. Ongeacht je niveau kan je bij ons starten met boksen en werken wij aan je techniek en je fysiek.

Tijdens deze bokslessen leer je bepaalde technieken wat betreft het boksen en krijg je een complete workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op bokspalen, stootkussens en handschoenen. Je wordt getest op coördinatie en wendbaarheid en dit zal steeds verder worden uitgebouwd om je skills uit te breiden.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Boksen is een groepsles waar je gezamenlijk werkt aan een betere versie van jezelf. Samen werk je een leuke en uitdagende manier aan je conditie. Boksen is enorm intensief! De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Boksen bij WestCoastGym is de ideale les als je veel calorieën wil verbranden aan je conditie wilt werken. Ideaal als je fit wil worden en een  aantal kilo wilt afvallen.  

Be fit with WestCoastGym

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!