Boksen in Monster & Westland

Home » Sportaanbod » Boksen

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Start nu met Boksen bij Sportschool in Monster in het Westland

Boksen is lekker je hoofd leeg maken en zeer intensief, dus verbrand je ook veel. Afvallen en boksen is de ideale combinatie. In een tijd van 45-60 minuten verbrand je wel 600-800 calorieën! Het is dus ook nog eens heel goed voor je figuur, want je valt lekker af. Calorien  Minder vet, meer spieren. En dat geldt ook nog eens voor je hele lijf in combinatie met je conditie. Je traint vrijwel alles. Zeg maar vaarwel buikvet!

Je start met een Gratis intake/proefles bij Westcoastgym waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Boksen in Monster? Laat je sterker en zelfverzekerder voelen, wat natuurlijk ook wat met je koppie doet. Je zit een stuk lekkerder in je vel en is ideaal om af te vallen.

Boksen bij WestCoastGym is net even iets laagdrempeliger, maar zeker niet minder intensief en zeer uitdagend. Wij begrijpen dat een boksschool soms best intimiderend kan zijn om binnen te stappen en daarom bieden wij dat net even anders aan. Hierdoor is boksen voor iedereen toegankelijk en dat zou ook de bedoeling moeten zijn. Onze trainer zorgt in een boksles van 60 minuten dat ze het beste uit jou halen. Ongeacht je niveau kan je bij ons starten met boksen en werken wij aan je techniek en je fysiek.

Tijdens deze bokslessen leer je bepaalde technieken wat betreft het boksen en krijg je een complete workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op bokspalen, stootkussens en handschoenen. Je wordt getest op coördinatie en wendbaarheid en dit zal steeds verder worden uitgebouwd om je skills uit te breiden.

Sportschool Monster & Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele apparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
Kickboksen (6)

Boksen in Monster – Fun Factor

Boksen is een groepsles waar je gezamenlijk werkt aan een betere versie van jezelf. Samen werk je een leuke en uitdagende manier aan je conditie. Boksen is enorm intensief! De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Boksen bij WestCoastGym is de ideale les als je veel calorieën wil verbranden aan je conditie wilt werken. Ideaal als je fit wil worden en een  aantal kilo wilt afvallen.

Be fit with WestCoastGym

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.