Hatha Yoga in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start nu met Hatha Yoga bij WestCoastGym in het Westland

Hatha yoga helpt je voornamelijk meer energie te krijgen en je flexibiliteit en balans te vergroten. Je leert je lichaam en geest te ontspannen en loslaten. Negatieve energie uit het lichaam laten wegvloeien en positieve energie te ontvangen. Op deze manier zal je je lichaam en geest tot rust brengen en de ademhaling speelt hier een hele grote rol. Je creëert innerlijke rust en geeft je de concentratie en focus die je nodig hebt in het drukke leven van tegenwoordig!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Hatha Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud kan Hatha Yoga beoefenen. Lichamelijke oefeningen en dan met nadruk op ademhalingsoefeningen maken hier het verschil.

Hatha yoga is wordt ook wel de moeder van alle yoga’s genoemd. Hatha yoga wordt over het algemeen het meest beoefend en wordt gezien als een algemene basis, waarin verschillende kanten van yoga aan bod komen. De les start met een ademhalingsoefening (pranayama). Zo kun je je denken tot rust brengen en langzaam in de yogamodus komen. De ademhaling helpt je om van binnen uit te onderzoeken en eventueel spanningen los te laten. Lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen en de houdingen worden zowel statisch als dynamisch uitgevoerd. Het is de perfecte vorm om kennis te maken met yoga en alle verschillende houdingen te leren.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Gezamenlijk werken aan lichaam en geest en de juiste balans in je hectische levensstijl zien te passen. Met onze rustgevende Hatha yoga instructeur vindt je rust en kalmte gedurende deze 60 minuten. Heerlijk relaxt in combinatie met de juiste ademhaling op zoeken zorgt dat deze Hatha yoga les iedere keer weer een uitdaging en verheerlijking van lichaam en geest is. 

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.