Hitcycling in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start en begin nu met HIT Cycling bij WestCoastGym in het Westland

Hit is een afkorting die staat voor Heart Instructor Training, oftewel trainen met een hartslagmeter onder begeleiding van een instructeur. De trainingsstijl ofwel de HIT methode focust zich voornamelijk op het optimaal gebruik maken van het ‘trainen op hartslag binnen de fitnessbranche’ maar staat ook voor ‘trainen met hart en ziel’. Door specifiek te trainen met een hartslagmeter met de juiste hartslag kun je heel gericht progressie maken en dit zien op het vlak van gezondheid, verbeterd energieniveau en cardiofitheid. Dankzij training volgens de HIT methode bereik je sneller de gewenste fitheid en voorkom je blessures, verveling en onnodig lang herstel na een training. Deze training volg je met een Polar H7 hartslagmeter. Indien je deze niet hebt, kun je ze gratis lenen bij ons. Deze les wordt gegeven door een gediplomeerd HIT Cycling Trainer.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Voordelen spinnen/fietsen met hartslagmeter

Door te trainen op hartslag kun je de intensiteit van je training goed bewaken. Hierdoor train je niet te intensief, maar ook niet te licht. Zo kun je elke training optimaal maken. Afhankelijk van het trainingsdoel kan er voor iedere persoon een trainingsschema met bijpassende hartslagzones worden gemaakt. Hartslagzones worden ingedeeld naar een bepaald percentage van de maximale hartslag. 

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Afvallen met Spinning

Met het juiste tempo is spinning/fietsen erg goed om vet te verbranden en dus zeer effectief voor het afvallen. Intervallen is ook zeer effectief tijdens het spinnen. Zo kan je in een kortere tijd, net zoveel calorieën verbranden als wanneer je een vast en rustiger tempo hanteert. Probeer ook meerdere houdingen aan te nemen tijdens de spinning les. Hierdoor zal je dus ook nog eens meer je bovenlichaam trainen, wat zeker ten goede komt voor het afvallen.

Eigenlijk is spinning voor iedereen geschikt! Als  je fit wilt worden, aan je conditie wilt werken of om af te vallen.

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.