Personal training in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Wat is nu eigenlijk Personal Training?

Personal training houdt in dat je samen met een persoonlijke trainer gaat werken aan een gezonde leefstijl. Hij of zij is jou eigen inspirator en motivator! Daarnaast is het vaak gebruikelijk dat je bij ons wordt begeleid door een tweede persoon en dit is op het gebied van voeding. De voedingsdeskundige neemt alles door met je en stelt een juist voedingsplan samen. Onze personal trainer zal zorg dragen voor een gezonde conditie d.m.v. bewegen, zodra deze twee in balans zal je een andere levensstijl ontwikkelen en zich beter dan ooit gaan voelen. Alvast kennis maken met onze personal trainers? Hier vind je meer achtergrond over WestCoastGym en onze Personal trainers.

Andere levensstijl ontwikkelen?

Persoonlijke begeleiding namelijk om meer dan alleen sporten. Met onze personal trainer en voedingsdeskundige worden er concrete doelen vastgesteld om een gezonde en actieve leefstijl te gaan ontwikkelen. Om deze doelen te realiseren is het noodzakelijk dat het lichaam in balans is! Hierin spelen beweging en de juiste voeding een grote rol, maar ook op de juiste momenten je rustmoment pakken is ook heel belangrijk. In deze driehoek verhouding van jij, personal trainer en voedingsdeskundige zullen we deze weg bewandelen en gaan we voor een mooi en blijvend resultaat. Je zult je bewust moeten gaan worden van de aanpassingen in je levensstijl en dit zal automatisch gaan leiden tot gedragsverandering. Op deze wijze willen wij een blijvend resultaat creëren, zodat u het later ook zelfstandig kunt voortzetten. Zie het als een avontuur waar je veel zult gaan leren over een juiste gezonde levensstijl!

Afvallen met personal training of eventuele andere doelen?

Afvallen en werken aan de conditie zijn de meest voorkomende doelen bij personal training. Er zijn uiteraard ook meerdere doelen dan afvallen en conditie opbouw. Personal training kan bijvoorbeeld ook specifiek voor één gericht doel zijn of zelfs sport specifiek. Denk hierbij aan;
• Afvallen
• Werken aan conditie
• Werken aan de opbouw van spierkracht
• Het voorbereiden op een specifieke wedstrijd (bijv. hardloopwedstrijd)
• Gerichte personal training voor uw favoriete sport ( sport specifiek).
• Medische problemen die extra aandacht nodig hebben in de begeleiding
Onze Personal Trainers helpen je graag met het bereiken van één of meerdere van deze doelstellingen.

Gratis Proefles bij WestCoastGym in Westland

Ondervinden of Personal training wat voor jou is en kennis maken met onze trainers? Dat kan. Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode aan de slag wilt met een personal trainer? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis Intake aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een intake in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.