WestCoastGym logo

nieuw: hyrox voor kids in het westland!

Home » Sportaanbod » HYROX KIDS

Veilig en lekker sporten bij WestCoastGym

Verbeter de fitheid van jouw kind(eren)!

De lessen worden aangeboden voor kinderen tussen de 8-15 jaar.

HYROX Kids is de perfecte manier voor kinderen om hun algehele fitheid te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en om aan teamwork vaardigheden te ontwikkelen. Naast dat ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken zal het ook enorm bijdragen aan het ontwikkelen van de motoriek van je kind en gaat de zwaarlijvigheid (overgewicht) tegen. De funfactor en verbinding is erg belangrijk tijdens deze lessen en zal zeker centraal staan.

IMG_8665
hyrox-kids-oefeningen

HYROX VOOR KIDS IN HET KORT:

HYROX combineert de essentie van functionele fitness met cardiovasculaire training. Tijden HYROX Kids worden ze uitgedaagd om kracht, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en coördinatie te testen. Het zijn zo opgebouwd dat ze werken met verschillende stations om zo hun snelheid, behendigheid, kracht en coördinatie te verbeteren. Zo proberen we tegemoet te komen aan de ontwikkelingsbehoeften van deze jonge atleten. De gestructureerde aanpak die op een laagdrempelige en uitdagende manier wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor een evenwichtige verdeling van fysieke inspanning en rust, waardoor de ontwikkelingsvoordelen worden geoptimaliseerd en tegelijkertijd een geest van teamwerk en kameraadschap onder de kinderen wordt bevorderd.

Wat betreft de trainingen kun je denken aan een reeks oefeningen zoals shuttle run (hardlopen) , Ski-Erg , gewicht trekken, slalom-shuttlerun, horizontale sprongen, roeien, wallballs, farmer walk enzovoort.

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een gratis proefles in te plannen. Samen gaan we voor resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WestCoastGym