Zumba in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start nu met zumba bij WestCoastGym

Zumba is een leuke effectieve manier om te werken aan je conditie en tijden deze les zal het lichaam ook een hoop calorieën verbranden. Ongemerkt 700 tot 900 calorien verbranden! Voor het afvallen en de vetverbranding is de Zumba zeer geschikt. De Zumba-les vliegt voorbij zonder dat je het door hebt en boven alles is het een hele energierijke en gezellige les. Na deze les voel je jezelf euforisch en zit je weer heerlijk in je vel. Een uur lekker swingen en los gaan met z’n allen met een vrolijke Zumba instructeur aan je zijde.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Zumba is de ideale les voor mensen die in combinatie met dans en muziek willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.Op een leuke manier!

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Zumba zorgt er namelijk voor dat je op een leuke en effectieve manier kan werken aan je vetverbranding, conditie, coördinatie en flexibiliteit. Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je kern/torso – oftewel je buik-, rug- en beenspieren. Hierdoor creëer je strakkere buik en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bil- spieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. Iedereen kan met Zumba meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. 

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Het leuke aan de Zumba-les is de hoge ‘fun factor’ Heerlijke en vrolijke opzwepende muziek met  verschillende Latijnse dansklanken en een mix van danspassen zoals Salsa, Menrengue, Samba, Hiphop, Cumbia, Reggaeton, Cumbia en de Flamenco. Onder begeleiding van een gecertificeerde groeplesinstructeur dansen en werken aan een betere conditie, sterkere spieren en dan nog volop calorieën  verbranden. Kortom, dit is Zumba!

Be fit with WestCoastGym

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.