Zumba in het Westland

Home » Sportaanbod » Zumba

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Start nu met zumba bij WestCoastGym

Zumba is een leuke effectieve manier om te werken aan je conditie en tijden deze les zal het lichaam ook een hoop calorieën verbranden. Ongemerkt 700 tot 900 calorien verbranden! Voor het afvallen en de vetverbranding is de Zumba zeer geschikt. De Zumba-les vliegt voorbij zonder dat je het door hebt en boven alles is het een hele energierijke en gezellige les. Na deze les voel je jezelf euforisch en zit je weer heerlijk in je vel. Een uur lekker swingen en los gaan met z’n allen met een vrolijke Zumba instructeur aan je zijde.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Zumba is de ideale les voor mensen die in combinatie met dans en muziek willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.Op een leuke manier!

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Zumba zorgt er namelijk voor dat je op een leuke en effectieve manier kan werken aan je vetverbranding, conditie, coördinatie en flexibiliteit. Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je kern/torso – oftewel je buik-, rug- en beenspieren. Hierdoor creëer je strakkere buik en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bil- spieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. Iedereen kan met Zumba meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. 

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
IMG_1869

Fun factor

Het leuke aan de Zumba-les is de hoge ‘fun factor’ Heerlijke en vrolijke opzwepende muziek met  verschillende Latijnse dansklanken en een mix van danspassen zoals Salsa, Menrengue, Samba, Hiphop, Cumbia, Reggaeton, Cumbia en de Flamenco. Onder begeleiding van een gecertificeerde groeplesinstructeur dansen en werken aan een betere conditie, sterkere spieren en dan nog volop calorieën  verbranden. Kortom, dit is Zumba!

Be fit with WestCoastGym

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.