Fysiotherapie bij Westcoastgym

Herstellen of revalideren na COVID-19? Bel dan nu voor een afspraak of stuur een mail naar info@kevinmostert.nl.

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie binnen WestCoastGym

Kwaliteit en innovatie zijn kernwaarden binnen onze praktijk, het leveren van kwalitatieve topzorg is de drijfveer. Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie is de specialist op het gebied van fysiotherapie, revalidatie en (top)sportzorg.

Je start met een Gratis intake/proefsessie waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis sessie aan.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.
Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
Fysiotherapie valt in de aanvullende verzekering en niet in het eigen risico.
Zowel leden als niet-leden van WestCoastGym zijn van harte welkom.

Fysiotherapie Westland

Contactinfo:
06 57 06 20 47 (bellen/appen)
info@kevinmostert.nl
http://www.kevinmostert.nl/

Revalidatie

Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie is specialist in de orthopedische revalidatie, zowel pre als post operatief. Bij B&B Healthcare kunt u onder andere revalideren na de volgende operaties:

  • Hernia operaties, zowel rug als nek
  • Kruisband operaties
  • Meniscus operaties
  • Pees en bandoperaties
  • Schouderoperaties
  • Enkeloperaties
  • Total knee(knieprothese) en total hip(heupprothese)
  • Overige niet genoemde operaties

Maar ook zonder operatie kunt u bij ons terecht voor een revalidatie traject, bijvoorbeeld bij oncologie of na een beroerte/cva.

(Top)sport begeleiding

Topsporters eisen het maximale van hun lichaam en hebben daarom extra risico op blessures. Bij Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie kunt u terecht voor revalidatie, begeleiding en advies over training en voeding. Zo kunnen topsporters het maximale uit hun lichaam kunnen halen. Ook als recreatief sporter heeft u bij Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie toegang tot de behandeling van een topsporter.

Bij Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Kevin Mostert Fysio-& Manuele therapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie valt in de aanvullende verzekering en niet in het eigen risico. Zowel leden als niet-leden van WestCoastGym zijn van harte welkom.

Maak een afspraak of kom lang op ons vrije inloopspreekuur. Voor meer informatie, zie onze website of vraag een van de medewerkers.