HiitTraining in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

HiitTraining bij WestCoastGym in het Westland

Wat is HIIT?

HIIT is een korte training met een interval karakter. Een HIIT training gaat als volgt: allereerst zorg de instructeur voor een goede warming-up. De instructeur kan kiezen voor een crosstrainer, fiets, loopband. In sommige gevallen word gekozen voor een functionele warming-up onder begeleiding van onze instructeur. Zodra je lichaam en hart is voorbereid op wat er komen gaat kan je beginnen. Er zijn vele manieren om HIIT training te geven. Dit doet de instructeur met een interval waarbij je versnelt naar 80-90 procent van je maximale vermogen. Neem 1 a 2 minuten rust om de hartslag te laten zakken en dat je jezelf kan opladen voor de volgende sessie. Dan weer een minuut inspanning leveren van 80-90 procent van je maximale vermogen. Gedurende de HIIT training wordt deze cyclus herhaalt.

Waarom HIIT?

Je kan HIIT gebruiken om af te vallen of om je conditie te verbeteren. De HIIT trainingsmethode wordt voornamelijk gebruikt om af te vallen en in korte tijd fit te worden. Het principe van afvallen is eigenlijk heel simpel: Je lichaam moet meer energie verbranden dan dat het binnen krijgt. HIIT kan je helpen bij het verhogen van je energieverbranding en zorgt er voor dat je langer in je verbranding blijft staan.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

voordeel van hiit training

Het is kort, intensief, plezierig en daarbij zorgt het voor een hoge hartslag. Als je bereidt bent om alles te geven kan je in een korte periode veel bereiken. Veel mensen gebruiken HIIT om in een korte periode veel gewicht te verliezen. HIIT is populair omdat de meeste mensen moeite hebben met een lange cardiosessie om overtollig vet te verbranden. Een HIIT training vliegt voorbij en is zeer effectief voor de algehele fitheid en voor het afvallen.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Hiit&Fit: Fit worden of afvvallen in korte tijd!

Onze HIIT&Fit ( training ) wordt gegeven in groepsverband. De training wordt gegeven in een vorm van circuittraining, waarbij intervallen centraal staat. De training bestaat uit hoge piekmomenten die worden afgewisseld met rustige momenten, dit zal zich gedurende de training zich herhalen. We tillen jou en je training naar een nóg hoger level. Met als doel in een korte tijd progressie te boeken. Want met HIIT&Fit verbrandt je meer vet en verbeter je het uithoudingsvermogen in een korte tijd.

Fun factor

Laten we ook de fun-factor niet vergeten, want HIIT&Fit is gewoonweg heel erg leuk om te doen. In groepsverband werken we aan de fitheid van onze lichaam en geest. Elkaar stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, maar ook te blijven halen. Trek je op aan je maatje naast je en geef alles wat je in je hebt. De instructeur die jou begeleid tijdens deze les is er om jou te motiveren, stimuleren en te corrigeren!!

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!