Cardiofitness in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Start nu met cardiofitness bij WestCoastGym

Spinning is jezelf in het zweet fietsen op de meest opzwepende muziek op een speciale hometrainer oftewel indoor-cycling. De fiets is voorzien van een knop waarmee je de weerstand en dus ook de training steeds zwaarder of lichter kunt maken. Wie naar een spinningklasje kijkt, ziet wellicht wat rood aangelopen, geconcentreerde gezichten. Maar laat je daardoor niet afschrikken: spinning is een toegankelijke en ontzettend leuke fitnesstraining die je conditie en kracht aanzienlijk verbeterd. Wie er eenmaal aan begint, raakt er verslaafd aan! En natuurlijk doet onze instructeur er alles aan om keer op keer een gevarieerde les samen te stellen voor jou.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Cardiofitness met variatie

Spinning wordt op een stationaire fiets uitgevoerd. De oefeningen zijn afwisselend zittend en staand en steeds op verschillende weerstand niveaus. Met behulp van een speciale functie kunt u zelf de weerstand bepalen binnen en buiten de grenzen van uw kunnen.

Ben je een gevorderde spinner/fietser of van nature sportief aangelegd en hou je wel van een stevige work-out? Dan raden wij je aan om te gaan intervallen tijdens het spinnen. Ook kunt u kiezen om lekker te klimmer tijdens een spinning les. Wij werken met verschillende instructeurs en op deze manier bieden wij in ons aanbod verschillende vormen van lessen.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!