West yoga strength in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

Begin aan Yoga Strength bij WestCoastGym in het Westland

Yoga beperkt de fysieke invloed van stress op het lichaam. Dankzij de ontspannende werking van yoga zal er zich een daling van het stresshormoon cortisol plaatsvinden in het lichaam. Bijkomende voordelen voor het lichaam zijn een verlaging van de bloeddruk en het hartritme, een verbeterde spijsvertering en een verhoogde immuniteit. Verder verzacht yoga symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid. Yoga draagt bij aan pijnverlichting, lenigheid, verbeterde bloedcirculatie en een verbeterde ademhaling. Je creëert innerlijke rust en geeft je de concentratie en focus die je nodig hebt in het drukke leven van tegenwoordig!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud,  kan yoga beoefenen.

Yoga Strength is een groepsles met verschillende stijlen en vormen van beweging. De combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates vormen deze workout. Je lichaam is bezig met coördinatie en balans en dit creëert een gevoel van rust en kalmte. Je lenigheid en kracht worden ook op de proef gesteld tijdens deze Yoga les. Een gecontroleerde ademhaling en opperste concentratie van lichaam en geest. Zorgvuldig geselecteerde  stretches en vormen van beweging op een rustgevende muziek die jou even alles laten vergeten. Yoga Strength is geen zweverige Yoga!

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

FUN FACTOR

Gezamenlijk werken aan lichaam en geest en de juiste balans in je hectische levensstijl zien te passen. Met onze rustgevende yoga instructeur vindt je rust en kalmte gedurende deze 60 minuten. Heerlijk relaxt maar ook tegelijkertijd de inspanning op zoeken zorgt dat deze yoga les iedere keer weer een uitdaging en verheerlijking van lichaam en geest is.

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.