FitStrength in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym 

FitStrenght bij WestCoastGym in het Westland start nu

Een effectieve methode om in korte tijd het uithoudingsvermogen te verbeteren en krachttoename te ontwikkelen. FitStrength draagt ook bij om in korte tijd de nodige kilo’s kwijt te raken, oftewel toename van de vetvrije massa en een daling van het vetpercentage. FitStrength helpt in enige mate de spiermassa toe te laten nemen, maar is daarin minder effectief dan een programma dat speciaal op spiergroei is gericht. Als spiergroei de doelstelling  is, dan is fitness een betere optie.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Verbetering van de algehele conditie en kracht door krachttraining te combineren met cardio-oefeningen!!

Onze FitStrength ( les ) wordt gegeven in groepsverband. Het is enorm leuk om met een groep te trainen. Je kan elkaar ondersteunen, aanmoedigen en verder helpen. FitStrength is een combinatie van fitness, atletiek en gewichtheffen. Aan de hand van korte en intensieve oefeningen in een bepaalde circuitvorm wordt het héle lichaam getraind om eenzijdige spierontwikkeling voorkomen. FitStrength is dynamisch en is een leuke les met veel afwisseling.

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Fun factor

Laten we ook de fun-factor niet vergeten, want FitStrength is gewoonweg heel erg leuk om te doen. Pas op!! FitStrength kan verslavend zijn. In groepsverband werken we aan de fitheid van onze lichaam en geest. Elkaar stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, maar ook te blijven halen. Trek je op aan je maatje naast je en geef alles wat je in je hebt. De instructeur die jou begeleid tijdens deze les is er om jou te motiveren, stimuleren en te corrigeren!!

Be fit with WestCoastGym!

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.