ciruittraining 55+ 65+ 

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Wat is ciruittraining 55+ 65+

Sporten als je 55plus of senior bent is net zo belangrijk als goed eten en drinken. Immers is bewegen het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking! Ben je iets ouder en is competitiesport niet meer haalbaar, maar je wilt wel graag met leeftijdsgenoten onder begeleiding aan je gezondheid en kracht werken. Dan is dit deze training wel wat voor jou! De 55plussers en senioren dat aan sport doet, neemt toe. Onderzoekers benadrukken het grote belang van bewegen zowel binnen als buiten, met in het bijzonder krachttraining. Een actieve leefstijl is van groot belang voor 55plussers en senioren, zij hebben duidelijk minder gezondheidsproblemen als ze regelmatig in beweging zijn. Ook helpt krachttraining tegen vroegtijdige dementie, dus alleen maar voordelen.

Gratis Proefles bij WestCoastGym in Westland

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelfs als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis Intake aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een intake in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.