West yoga strength in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Begin aan Yoga Strength bij WestCoastGym in het Westland

Yoga beperkt de fysieke invloed van stress op het lichaam. Dankzij de ontspannende werking van yoga zal er zich een daling van het stresshormoon cortisol plaatsvinden in het lichaam. Bijkomende voordelen voor het lichaam zijn een verlaging van de bloeddruk en het hartritme, een verbeterde spijsvertering en een verhoogde immuniteit. Verder verzacht yoga symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid. Yoga draagt bij aan pijnverlichting, lenigheid, verbeterde bloedcirculatie en een verbeterde ademhaling. Je creëert innerlijke rust en geeft je de concentratie en focus die je nodig hebt in het drukke leven van tegenwoordig!

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud,  kan yoga beoefenen.

Yoga Strength is een groepsles met verschillende stijlen en vormen van beweging. De combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates vormen deze workout. Je lichaam is bezig met coördinatie en balans en dit creëert een gevoel van rust en kalmte. Je lenigheid en kracht worden ook op de proef gesteld tijdens deze Yoga les. Een gecontroleerde ademhaling en opperste concentratie van lichaam en geest. Zorgvuldig geselecteerde  stretches en vormen van beweging op een rustgevende muziek die jou even alles laten vergeten. Yoga Strength is geen zweverige Yoga!

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
Bodypump (1)

FUN FACTOR

Gezamenlijk werken aan lichaam en geest en de juiste balans in je hectische levensstijl zien te passen. Met onze rustgevende yoga instructeur vindt je rust en kalmte gedurende deze 60 minuten. Heerlijk relaxt maar ook tegelijkertijd de inspanning op zoeken zorgt dat deze yoga les iedere keer weer een uitdaging en verheerlijking van lichaam en geest is.

Be fit with WestCoastGym!

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.