TONE Les Mills

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Begin aan TONE Les Mills bij WestCoastGym in het Westland

TONE helpt je 500 a 600 calorieën per les te verbranden en lichaamsvet te verliezen wat bijdraagt aan het afvallen. Met Les Mills TONE bouw je conditie op en verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht. Vormt en toont je spieren! Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen). Het maakt je sterker en geeft je zelfvertrouwen.

Tone : Met Les Mills TONE verbrand je veel calorieën en bouw je snel conditie op. Verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht met TONE van Les Mills.

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en sterkte van de core. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen en dus altijd kan instappen als beginner.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Fun Factor

Les Mills TONE is in groepsverband werken aan je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht ! Je doelstelling is al deze aspecten te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Elkaar stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, maar ook te blijven halen. Trek je op aan je maatje naast je en geef alles wat je in je hebt. Je wordt geleid door een ervaren instructeur die jou begeleid en je krijgt alle aandacht die je nodig hebt. De instructeur is er om jou te motiveren, stimuleren en te corrigeren!!

Deze reguliere groepsles duurt 45-60 minuten.


Be fit with WestCoastGym!

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.