Hitcycling in het Westland

Gegarandeerd resultaat met WestCoastGym

Start en begin nu met HIT Cycling bij WestCoastGym in het Westland

Hit is een afkorting die staat voor Heart Instructor Training, oftewel trainen met een hartslagmeter onder begeleiding van een instructeur. De trainingsstijl ofwel de HIT methode focust zich voornamelijk op het optimaal gebruik maken van het ‘trainen op hartslag binnen de fitnessbranche’ maar staat ook voor ‘trainen met hart en ziel’. Door specifiek te trainen met een hartslagmeter met de juiste hartslag kun je heel gericht progressie maken en dit zien op het vlak van gezondheid, verbeterd energieniveau en cardiofitheid. Dankzij training volgens de HIT methode bereik je sneller de gewenste fitheid en voorkom je blessures, verveling en onnodig lang herstel na een training. Deze training volg je met een Polar H7 hartslagmeter. Indien je deze niet hebt, kun je ze gratis lenen bij ons. Deze les wordt gegeven door een gediplomeerd HIT Cycling Trainer.

Je start met een Gratis intake/proefles waarin je wordt voorgelicht. Heb jij hier interesse in? Klik op de knop en vraag nu jouw gratis training aan.

Voordelen spinnen/fietsen met hartslagmeter

Door te trainen op hartslag kun je de intensiteit van je training goed bewaken. Hierdoor train je niet te intensief, maar ook niet te licht. Zo kun je elke training optimaal maken. Afhankelijk van het trainingsdoel kan er voor iedere persoon een trainingsschema met bijpassende hartslagzones worden gemaakt. Hartslagzones worden ingedeeld naar een bepaald percentage van de maximale hartslag. 

Fitness Westland

  • 100% Resultaatgarantie
  • Professionele aparatuur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Iedereen is welkom
  • Sportdoelen behalen
IMG_1837

Afvallen met Spinning

Met het juiste tempo is spinning/fietsen erg goed om vet te verbranden en dus zeer effectief voor het afvallen. Intervallen is ook zeer effectief tijdens het spinnen. Zo kan je in een kortere tijd, net zoveel calorieën verbranden als wanneer je een vast en rustiger tempo hanteert. Probeer ook meerdere houdingen aan te nemen tijdens de spinning les. Hierdoor zal je dus ook nog eens meer je bovenlichaam trainen, wat zeker ten goede komt voor het afvallen.

Eigenlijk is spinning voor iedereen geschikt! Als  je fit wilt worden, aan je conditie wilt werken of om af te vallen.

Be fit with WestCoastGym!

Sportschool Testimonials

Rick Pakvis
Rick Pakvis
2024-03-11
de grootste en beste sportschool van het Westland
Rob Arensman
Rob Arensman
2024-02-01
Prettige sportschool! Erg ruim opgezet en altijd netjes
Grace Dijkstra
Grace Dijkstra
2024-01-13
Hele fijne sportschool lieve mensen en goede hulp voor als je iets niet begrijpt
Sh E
Sh E
2023-10-07
Fijne sportschool!
Clint Soer
Clint Soer
2023-07-30
Fijne Gym, goede apparatuur en lekker ruim.
Anita Smit
Anita Smit
2023-06-12
Super goede uitleg,ziet er mooi en schoon uit.

Vraag nu een gratis proefles aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.