0174 - 24 70 20 info@westcoastgym.nl

Kinder opvang bij westcoastgym

Gegarandeerd resultaat bij WestCoastGym 

Kinder opvang Voor de sportende ouder

De kids bij de kinderopvang zodat jij lekker kan sporten bij WestCoastGym. Zo makkelijk kan het zijn. Heerlijk onbezorgd sporten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
Je duikt lekker de fitness in of doet mee aan een groepsles. Terwijl jij lekker aan het trainen bent verzorgen wij jou kind of kinderen in onze gezellige kidsclub. Sporten hoeft op deze manier geen belemmering meer te zijn voor een fit en gezond 2020 en de jaren daarna.
WestCoastGym is voor iedereen, dus ook mensen met kleine kinderen. Van dinsdag t/m vrijdag bieden wij kinderopvang. De kinderen zijn welkom van 8:30 t/m 11:00 op deze dagen. Mocht je besluiten om lid te worden dan gaat het opgeven van de kids via onze app.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Testimonials

"Onwijs leuke en vooral gezellige sportschool! Ze beginnen gelijk goed door genoeg parkeer gelegenheid aan te bieden. Dit is vaak een probleem! Valt op dat er veel diverse apparaten zijn en dat alles erg schoon is. Zeer goede begeleiding dus je kan makkelijk starten als beginner! Zelf als het druk is is er genoeg ruimte dus je loopt elkaar niet in de weg! Naast de fitness is er een ruim aanbod aan lessen waar iedereen aan kan mee doen. Ga vooral zo door WestCoastGym???."

Jeremy Tsas

"Vroeger was ik vrij actief aan het sporten, maar de laatste 5 a 6 jaren kwam het er niet meer van. Het slechte gevoel van ‘niet’ fit zijn wilde ik vanaf met de nodige overtollige kilo’s. We zijn nu 8 weken bezig met voornamelijk krachttraining. Wat kan een mens zich tot goed voelen. Wat een verschil in deze 8 weken en wat hebben we al mooie dingen bereikt, maar we zijn er nog niet. Gas erop!
Rick van Zeijl

Vraag nu een gratis Intake aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een intake in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!